Jak na reprezentativní kancelář v Brně?

 Jak na reprezentativní kancelář v Brně?

Ač se to na první pohled nezdá, Brno je strategickým místem. Ptáte se proč? Z Brna je to blízko nejen do Prahy, ale také do Vídně. A navíc se zde koná celá řada zajímavých veletrhů, kde můžete rozšířit své pracovní obzory nebo navázat zajímavé kontakty.

Na co se zaměřit při výběru kanceláře?

Při hledání kanceláře v Brně narazíte na širokou paletu nabídek. Malé, velké, v centru i na okraji Brna. Nabídka nebytových prostor je v tomto ohledu opravdu široká. Čekáte však více, než pouhé čtyři holé stěny? Potom se vám hledání značně zúží.

Sdílené kanceláře, velkoprostorové místnosti pro již zavedené společnosti, ale také samostatné útulné kanceláře. Vybrat si můžete hned z několika variant.

Některým zkrátka vyhovuje pracovat o samotě, někteří zase raději pracují v kolektivu, kde se cítí motivování. Jak tedy najít nejlepší kancelářské prostory? Vyberte si takové prostory, které odpovídají nejen vaší firemní filozofii, ale především vašim finančním možnostem.

Nemáte dostatek financí na pronájem kancelářských prostor, ale dobrá adresa je pro vaše podnikání důležitá? Potom se poohlédněte po virtuálních kancelářích. Získáte vlastní telefonní číslo a prestižní adresu se sídlem vaší společnosti. Zákazníci tedy budou mít pocit, že jednají s velkou společností a vy klidně můžete pracovat z chalupy v Krkonoších. Přečtete si více o možnosti zřízení virtuální obchodní adresy.

regus1

Na co nezapomenout při pronájmu kanceláře?

Dobré je také myslet na parkovací prostor. Není nic horšího, než když klienti a zákazníci, kteří za vámi přijedou, nemají kde zaparkovat. Kancelářská budova by měla být umístěná také v blízkosti hromadné dopravy.

V dobré dostupnosti od kanceláře by také měla být nějaká poklidná restaurace či kavárna, kde můžete zajít s klienty nebo spolupracovníky na oběd.

Myslete také na zasedací místnost. Školení zaměstnanců, prezentace výrobků, jednání s klienty. Existuje mnoho případů, kdy můžete jednací místnost využít. Například společnost Regus nabízí veškeré tyto služby pod jednou střechou. Jak kancelářský prostor, tak jednací místnost či salónek s videokomunikačním zařízením. Přečtěte si více o možnostech pronájmu zařízených kanceláří v Brně.

ZDROJ TEXT A FOTO: REGUS GROUP LIMITED

 

Related post

Leave a Reply

MámNapad.cz