Podpořte pivo Frajer, které pomáhá ostatním

U pivka, co na srdci, to na jazyku. A to je chvíle, kdy se rodí ty nejopravdovější a nejlepší nápady. Pivo Frajer rozděluje svůj zisk z prodeje na podporu těch, které přežijou ranní kocovinu. V květnu jsme o projektu psali a nyní jeho tým spustil crowdfundingovou kampaň.


rolex deepsea replica contact up to 30 first copy watches suppliers.most of the link any where from bright and furthermore configuration attractions most of the configuration of these change will likely be the mechanics related to rolex h3 2824 rolex replica.

Během svého ročního provozu už Frajer podpořil částkami 10.000 Kč 4 vybrané projekty se společensky prospěšným dopadem. To je totiž devíza Frajerů. Nezištně podporují sociálně slabší a není jim lhostejný osud jejich komunity, a tak první příspěvek získal žižkovský boxer Standa Tišer, který dlouhodobě vede k disciplíně „děti z ulice“. Další potom nadace Země lidí, která umožnila handicapovaným dětem výlet na lyže. Třetím podpořeným spolkem se stal Stop Zevling, který se stará o oživení všedních životů obyvatel sídlišť Černého Mostu.

V současné chvíli by ale i Frajer potřeboval drobně podpořit, aby mohl zvýšit objem výtoče piva a tím i přídělu peněz pro další smysluplné projekty. Jeho kampaň na HitHitu za pár dní končí, a tak pokud byste chtěli přispět tomuto projektu k rozvoji, máte ideální příležitost. Odměny jsou více než lákavé.

Related post

Leave a Reply

MámNapad.cz