Startup Strong Gum vyrábějící funkční žvýkačky nabízí akcie

 Startup Strong Gum vyrábějící funkční žvýkačky nabízí akcie

Strong Gum jsou žvýkací tablety a žvýkačky. Jedná se o moderní doplňek stravy a obohacenou potravinu o větší podíl nutričně aktivních látek. Společnost, která stojí za výrobou a distribucí žvýkaček nyní nabízí možnost prodeje svých akcií. Přečtěte si podrobnější podmínky.

Společnost BINFOP s.r.o. nabízí investici v podobě odkupu části obchodního podílu ve fungující obchodně-výrobní společnosti, která drží technologii, recepturu a ochrannou známku pro ČR a Evropskou unii.

Společnost se zabývá vývojem a výrobou funkční žvýkaček STRONG WORKING GUM, žvýkaček vyrobených technologií, která dovoluje do žvýkací gumy přidávat účinné látky bez tepelného znehodnocení.

Společnost působí na Českém a Slovenském trhu a nyní finalizuje smlouvy o dodávkách do Anglického řetězce. Firma má celosvětový potenciál jako výrobce pro zakázkovou výrobu funkčních žvýkaček a taktéž jako distributor produktů SWG. Složitý a zdlouhavý vývoj technologie výroby a testování mnoha variant správného složení výrobků společnost finančně vyčerpal a potřebuje navýšit kapitál na další rozvoj, nákup surovin, aby mohla uspokojit všechny objednávky a marketing.

Více informací o možnosti investovat naleznete v informačním materiálu a také na kontaktu Jiří Plášil, tel: 777 245 367.

 

Related post

Leave a Reply

MámNapad.cz