Konference START It pro gastronomické startupy přinese nejen přednášky a workshopy

 Konference START It pro gastronomické startupy přinese nejen přednášky a workshopy

Již 24. 10. se díky organizátoru Chefstarter.cz koná v pražské Makro Akademii den plný inspirace pro ty, co podnikají ve světě jídla, nebo o podnik ání teprve uvažují. Kromě inspirativních přednášek čeká účastníky 13 workshopů, 6 praktických ukázek a hlavně zajímaví lidé nejen z food businessu.


„Naším cílem je usnadnit začínajícím podnikatelům jejich rozjezd a motivovat ty, kteří o podnikání zatím jen uvažují“ říká organizátorka konference Judit Balázsyová.

V rámci konference proběhne i „Den D“, kdy bude mít 6 vybraných projektů možnost prezentovat se sestavě investorů, získat tak cenný feedback a cenu food inkubátoru Chefstarter. Mezi porotci zasedne např. investorka Margareta Křížová, Tomáš Čupr (Rohlik.cz), Pavel Suchánek (Restu), Marcel Vargaeštók (Chefparade) či Michal Mládek (Zomato).

Program je rozdělen do dvou částí. První část programu je věnována samotnému rozjezdu podnikání od založení firmy, přes hygienické normy až po možné způsoby financování včetně toho, jak zaujmout investora. Mezi řečníky se objeví Marcel Vargaeštók (Chefparade), Tino Hrnčiar (Forbidden Taste), Margareta Křížová a Jana Ecksteinová (HitHit).

Na odpoledne organizátoři připravili 10 workshopů. V rámci těchto workshopů se účastníci např. dozví, jak je důležitý příběh a jak na něm postavit marketing, jak na sociální sítě, jak pracovat se svým cashflow nebo jak vystoupit z řady a prosadit se ve velmi silné konkurenci. Mezi lektory těchto workshopů najdete Michelle Losekoot, Elišku Vyhnáhnkovou, Báru Rektorovou (Sushiqueen). Vesmírné zákoutí gastronomie v podobě molekulární kuchyně představí Jan Matějka. Food styllingu se bude věnovat Jan Hajný a Petra Novotná doplní tyto praktické workshopy kurzem food fotografie.

Organizátoři mimo hlavní program připravili i sérii speciálních workshopů pro food blogery.

Zdroj: TZ Chefparade.cz

Články, které by Vás mohli zajímat

Zanechte odpověď