SAP.io a Techstars vyhlašují start-upovou soutěž InnovMatch

 SAP.io a Techstars vyhlašují start-upovou soutěž InnovMatch

Start-upový fond SAP.io, nadace Techstars a program Startup Focus zahajují soutěž InnovMatch, jejímž cílem je propojit start-upisty, vývojáře, podnikatele, inovativní firmy a studenty z regionu střední a východní Evropy (CEE) a umožnit jim společně řešit obchodní výzvy za využití in-memory platformy SAP Cloud Platform. V minulých ročnících soutěže bylo vyvinuto přes 60 aplikací, které se úspěšně staly součástí obchodních modelů zapojených partnerských firem. V rámci podzimní konference SAP Forum proběhne 7. září workshop zaměřený na SAP Cloud Platform. Finálové kolo regionální soutěže se uskuteční 30. listopadu v Praze.

Soutěže se mohou zúčastnit start-upisté a vývojáři z regionu CEE s dobrým nápadem na aplikaci za využití velkých dat, prediktivní analytiky, internetu věcí, strojového učení a dalších inovativních technologií. „Pro úspěšný byznys v digitální ekonomice jsou klíčovými principy spolupráce a inovace. Spolu s našimi zákazníky dokážeme díky naší špičkové technologii v rámci start-upového a podnikatelského ekosystému vyvinout nová obchodní řešení a právě to je cílem soutěže InnovMatch,“ vysvětluje Simon Kaluža, generální ředitel SAP pro region CEE.

Soutěžící budou vybaveni všemi potřebnými znalostmi a nástroji pro realizaci jejich nápadu a vývoj řešení pro konkrétní obchodní model. Mezi partnery soutěže, pro jejichž obchodní modely budou účastníci soutěže vyvíjet aplikace, patří GoodAI, Atlantic Grupa, Sportina, EuroCash a Selgros. Na autory třech nejlepších aplikací čekají finanční odměny v celkové hodnotě 15 000 eur. Absolutní vítěz vyhraje také výlet do Berlína spojený s návštěvou start-upového centra SAP.io a Techstars.

Jak se zúčastnit soutěže?
Soutěžící si vyberou některý z obchodních modelů partnerů soutěže a přihlásí se do 16. října formou videa, v němž během maximálně 3 minut vysvětlí své řešení či produkt. Od 1. do 30. října potom budou otevřeny také přihlášky pro jakýkoliv vlastní podnikatelský nápad. Navržená řešení budou vyhodnocena porotou tvořenou zástupci SAP a partnerských společností. Autoři vítězných řešení získají licenci SAP Cloud Platform a postoupí do finále, které proběhne 30. listopadu v Praze. Organizátor uhradí finalistům dopravu a ubytování.

Workshop na zářijovém SAP Foru
Pro ty, kteří se chtějí dozvědět víc o SAP Cloud Platform, in-memory platformě jako službě (Platform-as-a-Service, PaaS), na jejímž základě budou vyvíjet své soutěžní řešení, proběhne 7. září od 9 do 12 hodin workshop. Účastníci workshopu si budou moci vyzkoušet SAP Cloud Platform a její rozhraní, budou se moci inspirovat případovými studiemi a dozvědí se více o soutěži InnovMatch. Workshop bude součástí podzimní konference SAP Forum – Professional Day, která se bude věnovat dopadům digitální transformace na řízení společnosti. Účastníci workshopu se poté mohou zúčastnit odpoledního programu včetně představení referenčních projektů, kulatých stolů, panelových diskuzí, interaktivních demo ukázek partnerských společností SAP, design thinking a hands-on workshopů a dalších prezentací. SAP Forum i workshop zaměřený na SAP Cloud Platform proběhnou 7. září v hotelu Clarion Congress Hotel Prague. Kapacita workshopu je omezena, zájemci se mohou registrovat zde.

Detaily k soutěži včetně přihlašovacího formuláře naleznete na http://www.innovmatch.com/.

Zdroj: TZ SAP

Related post

Leave a Reply

MámNapad.cz