Startup Storyous, elektronický podkladní systém, roste

Počet uživatelů pokladního systému, který zjednodušuje chod gastronomických provozoven a propojuje obchodníky se zákazníky, se neustále zvyšuje. Systém poskytuje podnikatelům statistiky a nástroj pro efektivní řízení restaurace nebo kavárny.

Storyous založili Hynek Husník a David Menger v roce 2012. V roce 2013 se do projektu připojil v roli investora Jakub Havrlant. V současné době jej již používá více než 230 podniků. Jeho princip systému je jednoduchý: obsluha zadává veškeré objednávky a platbu do tabletu, který informace automaticky odesílá šifrované a anonymizované na server. Nakonec systém vygeneruje účtenku a obsluha ji předává zákazníkovi. Všechna data jsou uchovávána online a princip evidování tržeb je totožný s navrhovaným zákonem o elektronické evidenci tržeb.

„V tuto chvíli je Storyous jediný otestovaný a fungující pokladní systém v České republice kompatibilní s navrhovanou elektronickou evidencí tržeb. Počty našich zákazníků se neustále zvyšují, protože nabízíme jednoduché a přehledné řešení pro řízení restaurací,“ říká obchodní ředitel Storyous Tomáš Wiesner

Všechna data v systému jsou uložena online a majitel restaurace je tak má k dispozici kdykoli a může na ně přistupovat z počítače, telefonu nebo tabletu a může v reálném čase sledovat, co se v jeho provozu děje, efektivně řídit zásoby nebo exportovat účetní podklady a uzávěrky.

Zdroj: TZ Storyous

 

 

Články, které by Vás mohli zajímat

Zanechte odpověď